Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.
Formlabs
€ 272,25 Incl. btw

Castable Wax 40 Resin creëert prachtige 3D-geprinte sieradenstukken die schoon uitbranden.

Artikelnummer:
TRIFRMRES3743

Van ingewikkelde bruidssieraden tot grote veeleisende stukken, Castable Wax 40 Resin biedt de gemakkelijkste workflow op de markt voor 3D-printen en het gieten van uitdagende, zeer gedetailleerde ontwerpen. Met een wasvulling van 40% en een lage expansie ondersteunt Castable Wax 40 Resin een breed scala aan verloren was-gietomstandigheden en is het compatibel met toonaangevende gipsinvesteringen, wat superieure resultaten oplevert voor juweliers die het gieten uitbesteden. Castable Wax 40 Resin creëert prachtige 3D-geprinte sieradenstukken die schoon uitbranden.

Ondersteunt afdrukresoluties: 25 en 50 micron.
Uitharding niet nodig.
Vereist Resin Tank V2.1 voor de Form 3 of Resin Tank LT voor de Form 2.

Waarom kiezen voor Castable Wax 40 Resin
Castable Wax 40 Resin maakt het gemakkelijk om over te stappen van traditionele waxworkflows naar een digitale 3D-printworkflow

  • Gemakkelijk te gieten: Castable Wax 40 Resin ondersteunt een breed scala aan verloren was-gietomstandigheden en is compatibel met toonaangevende gipsinvesteringen.
  • Ontwerpflexibiliteit: maak met gemak zware sieraden en moeilijk te gieten elementen. Castable Wax 40 Resin minimaliseert veel voorkomende uitzetting gerelateerde defecten.
  • Ondersteund door een compleet ecosysteem: met ongeëvenaard gebruiksgemak en baanbrekende materialen zoals Castable Wax 40-hars, kunt u met de Form 3 gietpatronen, matrijsmasters en prototypes afdrukken.

Toepassingen
Maak op betrouwbare wijze sieraden van productiekwaliteit waar uw klanten dol op zullen zijn met Castable Wax 40 Resin, een baanbrekende sieradenhars met toonaangevende gietbaarheid. Zware sieraden en moeilijk te gieten elementen, waaronder gegraveerde tekst, steengaten en kanalen, lossen verbluffend op met Castable Wax 40 Resin.

  • Zware zegelringen en klassenringen
  • Hangers en medaillons
  • Aangepaste bruidssieraden

Burnout-eigenschappen
Temperatuur @ 5% massaverlies: 249 ° C
Asgehalte (TGA): 0,0 - 0,1%

Nabewerking
Form Wash instellingen
Duur: 5 min (x2)

Opmerkingen:
Was Castable Wax 40 prints in isopropylalcohol (IPA) gedurende 5 minuten. Spoel gedurende 5 minuten in een tweede, schoner IPA-bad om eventueel achtergebleven niet-uitgehard materiaal te verwijderen. Droog onderdelen volledig met perslucht. Gebruik geen TPM om te wassen.

Form Cure Instellingen (Optioneel)
Duur: 30 min
Temperatuur: geen warmte

Opmerkingen:
Naharding is niet vereist voor omvangrijke Castable Wax 40 prints, maar kan desgewenst de behandelingssterkte verhogen. Hard onderdelen tot 30 minuten uit zonder warmte.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x