Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.

Use Case - Bram van Holstein (Clueless Vision)

Use Case - Bram van Holstein (Clueless Vision)

“In ons bedrijf is het belangrijk dat we snel prototypes kunnen maken en afwerken voor onze klanten. Voordien deden we dit allemaal met de hand, wat ongelooflijk veel tijd kostte. Dankzij onze 3D-printer besparen we ons tijd en kosten.”

Dankzij Trideus besparen we tijd en kosten!

Bram van Holstein (CluelessVision) is een Prop maker, die enkele jaren geleden in aanraking kwam met 3D printen. “In ons bedrijf is het belangrijk dat we snel prototypes kunnen maken en afwerken voor onze klanten. Voordien deden we dit allemaal met de hand, wat ongelooflijk veel tijd kostte.”

Via Trideus kocht Bram een Zortrax M200. Hoe kwam hij bij ons terecht? “We waren op zoek naar een nieuwe 3D printer om onze huidige, een Dremel Idea Builder, te vervangen. Via een leverancier kwamen we uit bij Trideus. De leverancier sprak vol lof over Trideus, en dat is terecht. Onze ervaring is dat de service en snelheid van levering top zijn. Ze weten waar ze over praten en leveren enorm snel!”


Before     After
Before                                                          After

Waarom heb je gekozen voor de Zortrax? “Dat gebeurde op advies van Trideus. Dankzij hun advies printen we nu 24/7 replica props en harnassen uit videogames en andere media. Onze creaties worden gedragen op verschillende events doorheen heel Europa. Met dank aan Trideus besparen we nu niet enkel tijd, ook de kosten van de productie zijn verlaagd en we kunnen een uitstekende kwaliteit blijven leveren.”

“Onze grootste uitdaging nu is het printen van een volledig harnas en complexere vormen" dixit Bram.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »