Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.

Use Case - Arno (Make-A-Wish)

Use Case - Arno (Make-A-Wish)

Vorige zomer kregen we een e-mail van Make-A-Wish Vlaanderen. Zij wilden dolgraag de hartenwens van Arno vervullen. Arno had al een goedkoop RepRap model, maar zijn wens was het verkrijgen van een Ultimaker 3.

Op Openbedrijvendag was het zo ver. Na een rondleiding in onze gebouwen, experimenteren met de 3Doodler en andere items kreeg Arno zijn gloednieuwe Ultimaker 3.


 

We zijn nu enkele maanden verder, en we hebben Arno gevraagd hoe zijn nieuwe 3D-printer meevalt. “De Ultimaker 3 is een geweldige printer. Mijn prints komen er elke keer met topkwaliteit uit. De super goede reviews zijn niet gelogen, het is de beste 3D-printer die ik me kon wensen”.

Wat was nu het verschil tussen zijn vorige toestel en de Ultimaker 3? “De Ultimaker 3 is veel gebruiksvriendelijker dan mijn RepRap model. Ik kan zo veel meer dingen dan met het vorige toestel.”

En omdat Arno al wat ervaring heeft met 3D-printing, heeft hij ook leuke projecten op de planning. “Ik heb al enkel kleine projecten geprint, zoals home improvements, een omhulsel voor een klok, RC-vliegtuig onderdelen en meer. Ik heb nu ook een Arduino gekocht, waarmee ik nieuwe projecten zal maken”.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »