Ultimaker 2

Ultimaker 2

Hij is er. Eindelijk. Sinds kort verkopen we bij Trideus de Ultimaker 2 3D printer.

De Ultimaker 2. In 2013 werd hij door TopTenReviews al eens verkozen tot beste 3D printer. Makezine noemt de Ultimaker 2 zelfs een van de beste 3D printers voor gewone consumenten die ze ooit zagen. De Ultimaker 2 is een open source printer die, volgens fabrikant Ultimaker, door iedereen gebruikt kan worden. Er is geen technische voorkennis vereist.

 

In vergelijking met zijn voorganger, de Ultimaker Original, zijn er enkele aanpassingen gedaan. Zo is de print-to-size ratio vergroot, werd het printbed vernieuwd en werd de software nog gebruiksvriendelijker gemaakt.

 

In onze webshop is voorlopig enkel de Ultimaker 2 te koop. Deze is beschikbaar voor een prijs van 2.299,00 € (incl. BTW). Binnenkort zullen we bij Trideus ook filament van Ultimaker ter beschikking hebben!

Reacties

 1. Jesse Buteneers Jesse Buteneers

  Beste Kenny,

  Even ter info:
  Bij Ultimaker kan je de Ultimaker 2 rechtstreeks kopen voor €1895 EXCLUSIEF BTW (bij ons €1900 excl. BTW). Dit is omgerekend €2292,95 INCLUSIEF BTW (bij ons €2299 incl. BTW). Ultimaker geeft ook 3 maanden garantie waar wij 2 jaar garantie bieden op fabrieksfouten.

  Wij hopen u opmerking hierbij voldoende te hebben bijgelicht.

  Jesse
  Trideus

 2. Kenny Kenny

  Wat een rip-off! Als je heb rechtstreeks bij Ultimaker koopt betaal je slechts 1850 euro!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »