Aankondiging: Trideus is distributeur van "The Element"

Aankondiging: Trideus is distributeur van "The Element"

Met trots mogen we aankondigen dat we distributeur zijn van het gloednieuwe “The Element” plug-and-play apparaat van Printr. Dit Kickstarter project is een gloednieuw staaltje technologie.

“The Element” is een USB plug-and–play apparaat dat het volle potentieel van uw 3D printer benut.  Verbindt uw 3D-printer met “The Element” en u zal hem nooit meer aan uw pc of laptop moeten vasthangen. Zelfs prints opstarten met uw smart phone is mogelijk.

“The Element” dient aangesloten te zijn op het WiFi netwerk. Daarnaast bevat “The Element” ook een cutting-edge slicing technologie, genaamd Katana. Katana is niet enkel een slicer, maar het controleert ook de printbaarheid van het model, het herstelt kleine foutjes en te dunne wanden.

Daarnaast hoort Formide.com ook tot het pakket. Op Formide kan u talloze bestanden vinden die u snel kan afprinten. Ook kan u er een volledig dashboard vinden voor uw printer. Een combinatie van “The Element” en Formide zorgt ervoor dat u niet meer urenlang de instellingen moet controleren of talloze prints moet onderbreken omdat ze niet voldoen.

“The Element” zal verkrijgbaar zijn vanaf juli 2015. Wij zullen starten met pre-order vanaf mei 2015. De geschatte verkoopprijs zal rond €125 (incl. BTW) zijn.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »