Aankondiging: samenwerking met Roland DG

Aankondiging: samenwerking met Roland DG

Met trots mogen we aankondigen dat wij gaan samenwerken met Roland DG. Ons gamma van FFM 3D-printers wordt uitgebreid met de DLP hars 3D-printer van Roland. Ook voor hun gloednieuwe freesmachine kan u bij ons terecht!

Roland DG is al jarenlang een van de pioniers op de markt van de grootformaatprinters met snijfunctie.  Hun uitgebreide aanbod had al graveer- en modeleertoestellen, sinds kort is er ook de monoFab ARM-10 3D-printer.

Zoals u hier kan lezen is de monoFab ARM-10 3D-printer een DLP 3D-printer. Dat is iets totaal anders dan de FFM 3D-printers die we al in ons gamma hebben.  De ARM-10 3D-printer beschikt over een eigen projectorlens. Dankzij de ImageCure-hars van Roland worden uw modellen dankzij het uv-licht geweldig! Uw ideeën worden snel en eenvoudig omgezet in 3D-objecten.

De monoFab ARM-10 is niet het enige toestel van Roland dat opgenomen zal worden in ons gamma! Naast de monoFab ARM-10 zullen we ook de monoFab SRM-20 van Roland aanbieden. Deze freesmachine is de nieuwste generatie freesmachines. De SRM-20 staat voor nauwkeurigheid, deskundigheid en een mooie afwerking. De SRM-20 kan diverse niet merk gebonden materialen frezen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »