3D-printer demo │ Trideus

3D-printer demo │ Trideus

Ontdek de werking van onze hoogwaardige 3D-printers. Bekijk onze demo en laat u inspireren door de talrijke toepassingsmogelijkheden van 3D-printing.

3D-printer demo: laat u inspireren!

Met een 3D-printer print u objecten in drie dimensies met een gedetailleerde precisie. U kunt er bij u thuis of op kantoor snel kleine gebruiksvoorwerpen, gadgets of maquettes mee printen. Een handige tool om eigen creaties mee tot leven te brengen! Het principe? De printer spuit laag per laag gesmolten kunststof op een supportlaag waardoor het object vorm krijgt. Bekijk onze 3D-printer demo:Van vele markten thuis

De bedrijfswereld was al langer overtuigd van de 3D-printingvoordelen. Door zelf hun modellen, prototypes en maquettes te printen, besparen ondernemingen tijd én geld. De laatste jaren zit particulier 3D-printen in de lift. Hobbyisten, fans en semiprofessionelen gaan thuis of op kantoor met 3D-printers aan de slag. Trideus biedt hen met zijn webshop en showroom de mogelijkheid om de ernorme toepassingsgebieden van 3D-printen te ervaren.

Krijg ook een antwoord op deze vragen:

Geïnspireerd door onze 3D-printer demo? Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak in onze showroom.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »