Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.

Trideus staat op het autosalon 2019!

Trideus staat op het autosalon 2019!

Van 19-27 januari 2019 vindt de 97e Brussels Motor Show plaats, oftewel het autosalon.
Ook Trideus, de Benelux-expert inzake 3D-printing, maakt zijn opwachting op de absolute hoogmis voor Belgische autoliefhebbers en professionelen.

De 97e hoogmis voor autoliefhebbers

De Brussels Motor Show, waarvan tussen 19 en 27 januari 2019 de 97ste editie plaatsvindt in de paleizen van Brussels Expo, is een ware uitzondering in het wereldwijde landschap van autosalons in de zin dat het nog steeds kan rekenen op de aanwezigheid van alle belangrijke autoconstructeurs die actief zijn op de Europese markt. Met een oppervlakte van 110.000 m² om auto’s, gemotoriseerde tweewielers, lichte bedrijfsvoertuigen en nieuwe mobiliteitsoplossingen te promoten, profileert het Brusselse Salon zich eens te meer als een niet te missen evenement voor liefhebbers van gemotoriseerde twee- en vierwielers.

3D-printing binnen automotive

Stilaan is de technologie van 3D-printing ook binnen die automobielsector niet meer weg te denken. Waar additive manufacturing in de pioniersjaren enkel werd toegepast binnen prototyping, ontdekken meer en meer (grote) merken eveneens de talrijke mogelijkheden binnen hun uiteindelijke productieproces.

Ontmoet Trideus op het autosalon 2019

Als Benelux-expert 3D-printing zal ook Trideus zijn opwachting maken op het autosalon in Brussel. Van 19-27 januari 2019 bevolken onze experts stand A10 en A11 in de Astrid Hall. Wij stillen uw nieuwsgierigheid en beantwoorden uw meest prangende vragen omtrent 3D-printing. U kan live kennismaken met de werking van onze Ultimaker, 3DGence Industrial en BigRep en ontdekt a.d.h.v. enkele prints hoe additive manufacturing binnen de automobielsector het verschil kan maken (en in de toekomst steeds meer het verschil zal maken).

Praktisch

Wat: Trideus 3D-printing op het autosalon 2019
Waar: Brussels Expo, Astrid Hall, stand A10 en A11
Wanneer: Van zaterdag 19 januari tot zondag 27 januari 2019, steeds van 10.30u tot 19.00u

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »