Vrijdag 26 april 2019 is Trideus uitzonderlijk gesloten. Meer info over bestellingen en levertijden

Seminarie: 3D-printing voor industrie

Seminarie: 3D-printing voor industrie

De term ‘Industrie 4.0’ klinkt u wellicht bekend in de oren of hoe digitale productietechnieken en 3D-printen onmiskenbaar deel uit maken van de huidige industriële revolutie.

3D-PRINTEN IN EEN INDUSTRIËLE OMGEVING.

De 3D-printing technologie zorgt voor een ware disruptie van de productieprocessen. Denk aan rapid prototyping, snelle A/B testing van fysieke ontwerpen, produceren in lage volumes, productinnovaties of een virtueel voorraadbeheer. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden van de vele toepassingen van additive manufacturing.

Trideus, de 3D printing specialist in de Benelux, toont u graag welke applicaties u kan realiseren in uw specifieke sector. Onze 3D-experten kennen uw uitdagingen voor de nabije toekomst en informeren u graag over de oplossingen die een 3D-printer u biedt.

U wenst 3D-printing toe te passen binnen uw bedrijf of u bent in de verkenningsfase van 3D-printen? De “Trideus 3D-printing seminaries voor industrie” bieden een antwoord op uw vragen.

Schrijf u in voor één van onze gratis informatiesessies en wij loodsen u doorheen de revolutionaire wereld van 3D-printing.

Welkom tijdens één van volgende sessies:

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »