Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.

Meld je snel aan voor RapidPro op 13-14 maart te Veldhoven (NL)

Meld je snel aan voor RapidPro op 13-14 maart te Veldhoven (NL)

Blijft een knagende interesse in productontwikkeling, prototyping, additive manufacturing en flexibel produceren je achtervolgen? Dan hebben we goed nieuws!

Op 13-14 maart 2019 kan u terecht in Veldhoven (NL) waar alweer de 9e editie plaatsvindt van RapidPro, dé internationale vakbeurs met de grootste variëteit aan oplossingen voor alle fases van productontwikkeling, prototyping en productie.

Trideus is er ook en verdiept u in de verschillende toepassingsgebieden van additive en rapid manufacturing. Onze experts leiden u door het doolhof van digital manufacturing en bieden u een antwoord op uw meest prangende vragen.

  • Welke 3D-printers zet ik het best in binnen mijn productieproces?
  • Hoe bespaar ik tijd en kosten door 3D-printing te implementeren?
  • Welk type materialen kan ik printen?

Door middel van correct, persoonlijk en onafhankelijk advies komen we samen tot een oplossing die zich richt op uw specifieke vraag.

Voorlopig niet op zoek naar een eigen 3D-printer, maar wel nood aan professionele prints? Dan is de printservice van Trideus misschien iets voor u. Jij levert het ontwerp, wij printen!

Op RapidPro tonen we u aan de hand van enkele prints hoe we uw aangeleverde ontwerpen verwerken om u zo vlot te voorzien van het gewenste product.

Mis dit unieke event niet! Zeker wanneer u overweegt om additive en rapid manufacturing te integreren in uw bedrijfsprocessen.

Trideus verwelkomt u alvast aan stand 67.

Registreer uw gratis bezoek

RapidPro
13 maart - 14 maart 2019
09:30 - 17:00 uur
NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven (NL – Nederland)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »