Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.

3D-metaalprinten: infosessies

3D-metaalprinten: infosessies

3D metaalprinten kent een fenomenale groei. Jaarlijks stijgt de markt met ongeveer 75% en de experten verwachten dat deze trend zich verder zet. Trideus, uw 3D printing expert, biedt u met Desktop Metal Studio System+ een professionele oplossing voor 3D metaal printen aan.

3D-metaalprinten kent een fenomenale groei. Jaarlijks stijgt de markt met ongeveer 75% en de experten verwachten dat deze trend zich verder zet. Sectoren zoals automotive, luchtvaart en ruimtevaart kennen een revolutionaire ontwikkeling. Maar ook vele andere sectoren verkennen de mogelijkheden.

Trideus, uw 3D printing expert, biedt u met Desktop Metal Studio System+ een professionele oplossing voor 3D-metaalprinten aan.

Sprekers Onno Ponfoort (Berenschot NL) en Peter Jain (Desktop Metal US) vertellen u alles over de ontwikkelingen op vlak van metaal 3D printen en de toepassingen die u met Desktop Metal kan realiseren.

Mis deze opportuniteit niet en registreer u voor een van de twee sessies op 4 december 2018 (start om 12:00 uur of om 17:00 uur). We heten u van harte welkom in Flanders Bike Valley (Beringen/Paal).

 

Registreer u hier voor het event

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »