Door de huidige maatregelen is onze showroom enkel te bezoeken op afspraak. Contacteer ons op 011/48.00.75 of via [email protected]
Infinite Material Solutions
€ 121,00 Incl. btw

AquaSys 120 is een speciaal ontwikkeld materiaal om de beperkingen in printsnelheid van ondersteunende materialen te minimaliseren.

Artikelnummer:
TRIAQUCON3455

AquaSys 120 is een speciaal ontwikkeld materiaal om de beperkingen in printsnelheid van ondersteunende materialen te minimaliseren. Dit wateroplosbaar materiaal voldoet aan de vele veeleisende vragen die gevorderde additive manufacturing eist. AquaSys 120 maakt 3D-printing niet enkel gebruiksvriendelijker – het versnelt ook uw proces en is daarom kostenefficiënt.

Simpel gesteld is AquaSys 120 een in water oplosbaar materiaal dat zijn gelijke niet kent in de markt van 3D-printing. Het werd ontwikkeld voor gebruikers die meer complexe items willen produceren in minder tijd. Het lost sneller op dan eender welk materiaal, terwijl het de meest complexe 3D-designs de ondersteuning biedt die ze nodig hebben.

AquaSys 120 lost vlot op in gewoon verwarmd water (70°C – 80°C). Voor het oplossen van AquaSys 120 hebt u geen additionele chemicaliën of speciale oplosbaden nodig. Het printen zelf gebeurt best op temperaturen tussen 220°C en 245°C, wat van AquaSys een perfect ondersteunend materiaal voor de meer industriële materialen maakt. De temperatuur van het bouwplatform is tot 130°C ondersteund, terwijl een bouwkamer van 80°C – 120°C voor optimale resultaten zorgt.

Indien de spoel goed wordt opgeborgen is AquaSys 120 veel minder onderhevig aan vochtopname uit de lucht dan andere ondersteunende materialen. Als de translucente goudachtige kleur toch wat troebel is droogt u het materiaal best op 70°C – 80°C gedurende 3 – 4 uren.

Meer informatie over AquaSys 120 vindt u terug in het FAQ document.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x