Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.
Ultimaker
€ 36,24 Incl. btw

Dankzij de Adhesion Sheets voor de Ultimaker S5 bent u zeker dat uw print goed vasthecht aan het printbed. Hierdoor zijn hoogkwalitatieve resultaten een zekerheid.

Artikelnummer:
TRIULTADD2349

Dankzij de Adhesion Sheets voor de Ultimaker S5 bent u zeker dat uw print goed vasthecht aan het printbed. Hierdoor zijn hoogkwalitatieve resultaten een zekerheid. Een doos Adhesion Sheets bevat 25 vellen.

Hieronder vindt u een handleiding om de Adhesion sheets correct aan te brengen, zonder dat er luchtbellen onder de sheets komen.

De Adhesion Sheets aanbrengen
Om de vellen aan te brengen moet je volgende stappen volgen.

1. Verwijder de glazen plaat van de printer, door de klemmetjes te verwijderen en de glasplaat voorzichtig naar voren te schuiven.
2. Maak de glasplaat vochtig met een klein beetje zeep. Zorg er ook voor dat de waarschuwingssticker zich aan de bovenzijde bevindt.
3. Maak de Adhesion Sheet los van zijn achterzijde.
4. Plak de Adhesion sheet voorzichtig op het glazen printbed. Begin in het midden en bevestig vervolgens de rest van het vel aan het printbed.
5. Veeg vervolgens het water onder het vel weg. Hiervoor gebruikt u best de adhesive applicator. Ook hier begint u centraal. Wees voorzichtig dat u het vel niet scheurt.
Let op: bubbels kunnen de eerste laag van uw print doen mislukken. Krijgt u ze niet weg, dan prikt u ze best weg.
6. Eens de Adhesion sheets aangebracht zijn plaatst u de glazen plaat terug op het bed, en maakt u ze vast door middel van de klemmen. Verwarm het printbed tot 100°C zodat het resterende water verdampt.

Hoe verwijder je de Adhesion sheets?
Adhesion sheets kunnen na meervoudig gebruik beschadigd geraken. Het is best om ze dan te vervangen. Hoe u best deze sheets kan verwijderen leest u hieronder.

1. Verwijder het printbed van de Ultimaker.
2. Neem een van de hoeken van de Adhesion sheet vast en trek ongeveer 3 cm van de oppervlakte van de glasplaat. Houdt de Adhesion sheet onder een kraan en laat het vel losweken. Zo trekt u de Adhesion sheet makkelijk los in een hoek van 90°.
3. Doe dit zo in andere hoeken om de Adhesion sheet los te krijgen.
4. Was de glazen plaat en breng een nieuwe Adhesion sheet aan.

Let op: deze adhesion sheets zijn enkel te gebruiken op de Ultimaker S5.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x