Onze kantoren en showroom zijn tijdelijk gesloten.

3DGence

Het Poolse 3DGence werd opgericht in 2013 en bracht in 2014 zijn eerste, professionele 3D-printer op de markt. Sindsdien is er veel veranderd voor 3DGence. Nadat Michal Solowow eerst een aandeelhouder werd, nam hij in 2017 het bedrijf op in de MSW (Michal Solowow Group). Hierdoor kreeg 3DGence, dat ook zeer nauw samenwerkt met de technici en wetenschappers van het departement Mechanica en Technologie van de Silesian University of Technology, een boost in de ontwikkeling van industriële 3D-printers.

Met de Industry F340 zijn ze hierin geslaagd. De mogelijkheden van dit toestel kan u terugvinden op de productpagina. 3DGence zit echter niet stil. Door een nauwe samenwerking met zijn klanten en partners, waaronder Opel Polen, staat het bedrijf voor een dynamische zoektocht naar vernieuwing. Hierbij wordt zowel rekening gehouden met de hardware als softwaretoepassingen.

Naast zijn 3D-printers produceert en ontwikkelt 3DGence ook zijn eigen printmodules, waarmee er een grote variatie aan materialen geprint kan worden. Dankzij de specifieke eigenschappen zijn materialen als PEEK en Nylon niet langer moeilijk te printen.

Met zijn Industry F340 richt 3DGence zich op industriële toepassingen en doelgroepen, zoals de auto-industrie, lucht- en ruimtevaart en productiebedrijven. Dankzij de variatie aan materialen, die worden gecombineerd met een makkelijk te verwijderen ondersteuning, en gereduceerde kosten verhoogt het de efficiëntie van 3D-printen.

Dankzij de verschillende printmodules, een volledig geautomatiseerde kalibratie en een veilige werkomgeving zorgt 3DGence voor een geoptimaliseerde workflow.

Ontdek de producten van 3DGence hieronder.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x