Update Coronavirus! - Trideus showroom enkel op afspraak. Bestellingen mogelijk via webshop of email.
Ultimaker
€ 423,50 Incl. btw

De Ultimaker 2+ Connect Air Manager biedt u een veiligere werkomgeving voor de Ultimaker 2+ Connect 3D-printer.

Artikelnummer:
TRIULTADD3484

De Ultimaker 2+ Connect Air Manager biedt u een veiligere werkomgeving voor de Ultimaker 2+ Connect 3D-printer. Dankzij de makkelijke set-up en ingebouwde UFP-filter optimaliseert u de resultaten die u behaalt met de Ultimaker 2+ Connect.

Gemakkelijke set-up
Net als bij de Ultimaker S5 Air Manager sluit je de Ultimaker 2+ Connect Air Manager vlot en makkelijk aan op je 3D-printer. Hierdoor wordt de airflow geautomatiseerd per materiaal, wat zorgt voor betere resultaten. Dankzij de ingebouwde UFP Filter wordt tot 95% van de fijne stofdeeltjes dat vrijkomt tijdens het printen gefilterd.

Verhoogde veiligheid
Dankzij dit filtratiesysteem is er geen gevaar meer voor schadelijke stoffen die vrijkomen tijdens het printen met meer industriële materialen. Alles aan de Ultimaker 2+ Connect Air Manager werd zo geproduceerd om uw resultaten te optimaliseren.

Wil u de Ultimaker 2+ Connect 3D-printer en de Ultimaker 2+ Connect Air Manager zelf ontdekken, aarzel dan niet en neem contact op voor een gepersonaliseerde rondleiding in ons demo-center.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x