Door de huidige maatregelen is onze showroom enkel te bezoeken op afspraak. Contacteer ons op 011/48.00.75 of via [email protected]
Ultimaker
€ 2.480,50 Incl. btw

De Ultimaker 2+ Connect 3D-printer werd gebaseerd op de uiterst betrouwbare Ultimaker 2+, gecombineerd met de gekende upgrades bij de Ultimaker S3 en S5.

Artikelnummer:
TRIULTHRD3483

Ultimaker 2+ Connect, de Ultimaker 2+ revisited. De Ultimaker 2+ Connect 3D-printer werd gebaseerd op de uiterst betrouwbare Ultimaker 2+, gecombineerd met de gekende upgrades bij de Ultimaker S3 en S5. Netwerk connectiviteit, Material Alliance, een geoptimaliseerde ease-of-use dankzij het touchscreen en de mogelijkheid om het op te nemen in het print management systeem van Cura. De 2+ Connect is dankzij de next-gen componenten ook klaar voor de toekomst.

Een geïntegreerde digitale workflow
De Ultimaker 2+ Connect is een geconnecteerde, single extrusie 3D-printer die kwaliteit koppelt aan werkkracht. Het is het ideale toestel voor gebruikers die een efficiënt productieproces willen koppelen aan 3D-printen met een materiaal. De 3D-printer kan geconnecteerd worden via WiFi of de ethernet kabel, waardoor het makkelijker is om de printer via de Cloud te bedienen. Vanwaar u maar wil.

De geoptimaliseerde printprofielen in CURA zorgen er bovendien voor dat je de beste settings instelt voor het printen. Dit geldt voor alle materialen in de uitgebreide lijst van de Material Alliance van Ultimaker. Zodra je settings op punt staan start je de Ultimaker 2+ Connect vlotjes op via het “print via cloud” principe in CURA.

Een gegarandeerde langdurige werking
Net zoals de Ultimaker 2+ laat de Ultimaker 2+ Connect toe om met verschillende nozzle-diameters te werken. De standaard 0.4mm nozzle die op de printer geïnstalleerd is wordt vlot vervangen met handige hulpmiddelen. Binnen de 5 minuten wisselt u dan van uw 0.4mm nozzle naar een 0.25mm, 0.6mm, 0.8mm of andere 0.4mm nozzle. Zo optimaliseert u uw workflow en speelt u met de accuraatheid en printsnelheid.

Het bouwplatform van de Ultimaker 2+ Connect is echter gebaseerd op het betrouwbaardere, stevigere platform van de Ultimaker 3. Dit reduceert vibraties en verhoogt de kwaliteit en betrouwbaarheid van de geprinte stukken. Bovendien is onderhoud zeer eenvoudig zelf te doen aan de hand van de beschikbare handleidingen.

Nog steeds plug-and-play
Ondanks de vernieuwingen en upgrades blijft het gebruiksgemak overeind. De printer wordt nu bediend door een 2.4” Color TFT touchscreen in plaats van de draaiknop. Het geassisteerde kalibratiesysteem zorgt voor een handig en vlot opstartproces en de feeder is ergonomisch geüpgraded, zodat het doorvoeren van de materialen vlotter loopt dan ooit tevoren.

Een veiligere printomgeving
Tot slot is er ook de Ultimaker 2+ Connect Air Manager, waardoor je de printomgeving ook veiliger kan houden. De ingebouwde EPA filters zorgen voor luchtzuivering tijdens het printen en de cover houdt de temperaturen beter in het platform, waardoor ook industriëlere materialen printbaar worden op de Ultimaker 2+ Connect. Meer informatie over deze Air Manager vindt u op de productpagina van dit artikel.

Bijgeleverd bij de Ultimaker 2+ Connect

  • 1 spool PLA Silver Metallic
  • Power Cord + Power Supply
  • Glass Build Plate
  • Calibration Card
  • Screwdriver
  • Unilube
  • Glue Stick
  • Magnalube
  • Ethernet Cable

Printtechnologie: Fused filament fabrication (FFF)
Maximaal bouwvolume: 223 x 220 x 205 mm
Afmetingen van de 3D printer: 342 x 357 x 388 mm
Gewicht: 10,3 kg
Voorgemonteerd?: Ja
Nozzle diameter: 0.4 mm (included) / 0.25, 0.6, 0.8 mm (sold separately)
Nozzle temperatuur: 180 - 260 °C
Filament diameter: 2.85mm
Laagresolutie: 0.25 mm nozzle: 150 - 60 micron / 0.4 mm nozzle: 200 - 20 micron / 0.6 mm nozzle: 400 - 20 micron / 0.8 mm nozzle: 600 - 20 micron
Printsnelheid: < 24 mm³/s
Positioneringsprecisie van de assen: 12.5, 12.5, 5 micron
Kalibratie: Assisted leveling
Printbare materialen: Ultimaker materials + third party materials
Verwarmd printbed: 20 - 100 °C heated glass build plate
Stand alone printen via SD?: Neen
Stand alone printen via USB?: Ja
Stand alone printen via WiFi: Ja
LCD Scherm: 2.4-inch TFT color touchscreen
Software: Ultimaker Cura / Ultimaker Digital Factory Supported
Bestandsformaat: Ultimaker Cura: STL, OBJ, X3D, 3MF, BMP, GIF, JPG, PNG /Printable formats: UFP File transfer
Ondersteunende OS: MacOS, Windows, and Linux
Open / Closed Source?: Open Source
Opmerkingen: Plugin integration: SolidWorks, Siemens NX, Autodesk Inventor
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x